Ainutlaatuinen juhlatila Tampereella

Kulttuuri, konferenssi, koulutus

Tampereen steinerkoulun Aurora-sali on 326-paikkainen monikäyttösali, joka soveltuu esimerkiksi juhlatilaksi, yritys- ja yksityistilaisuuksille sekä monenlaisille kulttuuritapahtumille. Saliin liittyy kiinteästi 180-paikkainen osuuskunta Timjamin ylläpitämä luomuravintola, jonka ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistaa erilaiset ateriapalvelut kahvitarjoiluista ja lounaista täysimittaisiin illallisiin.

Koulumme kiinteistön tekniikkaa uusitaan parhaillaan, joten pääsemme tarjoamaan Aurora-salia käyttöönne syyskuun loppupuolelta 2022 alkaen. 

Kysy lisää:
Miika Kaukinen
miika.kaukinen@tampereensteinerkoulu.fi
045 808 4600

Osoite:
Muotialantie 79–81
33800 Tampere

Salin kuvaus

Salissa on 326 istumapaikkaa ja 2 invapaikkaa salin yläosassa. Näyttämö soveltuu pienimuotoisiin teatteri- ja tanssiesityksiin, luentokäyttöön ja konsertteihin (kuoro tai n. 20 soittajaa). Salin ääni- ja valojärjestelmä tukevat teatteri- ja konserttikäyttöä. Käytössä on myös konserttiflyygeli. Vierailijoiden käytettävissä on langaton verkkoyhteys (Wi-Fi). Ota yhteyttä lisätietoja saadaksesi.

Palvelut

Tilaisuuden yhteyteen tilaat tarjoilut kätevimmin luomuravintola Timjamista. Koulun ruokasalin voi vuokrata myös omaan käyttöön juhlasalissa järjestettävän tilaisuuden yhteydessä. Ruokasalissa on 180 asiakaspaikkaa. Cocktailtilaisuuksia voidaan järjestää jopa 230 hengelle. Mikäli tilaat tilaisuuteesi ruokapalveluita Timjamista, ruokasalin vuokraa ei peritä.

Lisätietoja Timjamin palveluista
juhla- ja palveluvastaava Tarja Korte
tarja.korte@tampereensteinerkoulu.fi
p. (03) 3141 6121 tai 044 308 8774

Luomuravintola Timjamin tilauspalvelut

  • Tarjoamme kokous-, koulutus- ja väliaikatarjoiluja
  • Erilaisia juhlia Luomuravintola Timjamin tiloissa
  • Juhlatarjottavia myös asiakkaan omiin tiloihin noutopalveluna

Suunnittelemme tilaisuudet yhdessä asiakkaan kanssa tilaisuuden luonteen ja toiveiden mukaan. Hinnat määräytyvät tilaisuuden henkilömäärän ja ajankohdan sekä tilattavien lisäpalveluiden mukaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tutustu tarjoiluideoihin ja noutopalveluihin sekä hintoihin: Hinnastoesimerkkejä.

Ota yhteyttä suoraan meihin tai tarjouspyyntölomakkeella, niin toteutamme tilaisuuden toiveidesi mukaisesti.

Tarjouspyyntö

Olen kiinnostunut myös Luomuravintola Timjamin palveluista